Miami Tips

março 17, 2018.

Chocolate Avocado Mousse w/ Quinoa Choco Pops!

Today, I made my delicious & healthy Chocolate-Avocado Mousse! This is sugar free, lactose free and topped with the Highland Farm Foods Quinoa Choco Pops. It’s to die for! Check it the recipe:Highland Farm Foods - Quinoa Pops Ingredients:

  • 2 large avocados peeled, pitted, and halved
  • 1/2 cup xylitol
  • ½ cup unsweetened cocoa powder
  • ¼ cup almond coconut milk
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1/8 teaspoon sea salt
  • 2 egg whites

Instructions: Add all of the ingredients, except egg whites, to a food processor or blender. Blend until smooth. So, in a separate bowl beat two egg whites until stiff peaks form. Gently fold the stiff egg whites into the chocolate mixture. Transfer the mousse to serving bowls and chill until set, at least 2 hours, depending on the size of the serving bowls. Sprinkle on additional cocoa and add some crunchy with Highland Farm Foods Quinoa Choco-Pops. Enjoy it! Use the code MIAMITIPS15 to get 15% off on the website.Highland Farm Foods - Quinoa Pops Ingredientes:

  • 2 abacates grandes descascados e picados
  • 1/2 xícara de xilitol
  • ½ xícara de cacau em pó sem açúcar
  • ¼ xícara de leite de amêndoas sabor coco
  • 1 colher de chá de extrato de baunilha
  • 1/8 colher de chá de sal
  • 2 claras de ovo

Instruções: Adicione todos os ingredientes, exceto as claras, a um processador de alimentos ou liquidificador. Misture até ficar homogêneo. Então, em uma tigela separada, bata duas claras de ovo até formarem uma espuma bem consistente. Junte delicadamente as claras de ovos na mistura de chocolate até formar uma mistura homogênea. Coloque o mousse em pequenas tigelas e leve-os a geladeira por pelo menos 2 horas. Depois de pronto, polvilhe um pouco de cacau em pó e adicione os deliciosos e crocantes Highland Farm Food Quinoa Choco Pops. Aproveite!Highland Farm Foods - Quinoa Pops Gostaram da receita?! Não se esqueçam de usar o código MIAMITIPS15 para obter 15% de desconto no site da Natural Trades.

Beijos!

por Barbara Schilling em Gastronomia Saudável

0 Comentários

Deixe o seu comentário!